Laat niets aan het toeval over

Laat niets aan het toeval over

Verzekeringen

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, auto, overlijden, arbeidsongeschiktheidsverzekering en nog veel meer: maakt u zich hier geen zorgen over! Dat regelen wij voor u. Wij maken een voorstel op basis van uw wensen en doelstellingen en vergelijken dit met uw huidige verzekeringen. Bij Vaes & Van der Leeden adviseren en bemiddelen we bij alle soorten verzekeringen. Wij weten wat er loopt en zorgen dat alles perfect geregeld is. En heeft u schade of moet u gebruik maken van een verzekering? Dat belt u ons gewoon op. Wij doen de rest. 

Inboedelverzekering

Inbraak, brand, storm, lekkage of simpelweg pech: schade kunnen we soms gewoon niet voorkomen. Een inboedelverzekering is daarom altijd een goed idee. U zult er de kapotte of gestolen spullen niet door terugkrijgen, wel ontvangt u financiële hulp om het te vervangen of te repareren. Wat de situatie ook is, het komt altijd ongelegen. Niemand zit te wachten op stapels papierwerk of van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Een contactpersoon waar u rechtstreeks mee kunt schakelen, is daarom wel zo prettig. Geef ons een belletje en wij regelen het!

Aansprakelijkheidsverzekering 

U bent op bezoek bij vrienden en stoot de dure camera van tafel. Of uw pup heeft in een seconde tijd een kussen van hen vernield: het zal u maar gebeuren. Gelukkig kunt u in dit soort situaties terugvallen op uw aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt alle schade die door u of uw huisdier aan anderen wordt toegebracht. Bij Vaes & Van der Leeden treden we op als tussenpersoon voor u en de verzekering. Wel zo makkelijk: wij regelen de schade, u hoeft alleen nog maar sorry te zeggen tegen uw vrienden.

Autoverzekering 

Geen enkele auto mag onverzekerd de weg op in Nederland en u moet minimaal in het bezit zijn van een WA-verzekering. Maar wie lang gezocht en gespaard heeft voor een favoriete auto, is daar natuurlijk extra zuinig op. Zeker bij het duurdere segment, raden we aan om een uitgebreidere autoverzekering te kiezen. Wij helpen u met het selecteren van een verzekering die het beste bij u past. En heeft u per ongeluk wel een keer een paaltje geraakt? Geen probleem, stuur ons een berichtje en wij lossen het op.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering 

Hoewel iedereen denkt dat het voor een ander van toepassing is, komt arbeidsongeschiktheid vaker voor dan u denkt. 1 op de 7 mensen is (deels) arbeidsongeschikt. Zo kunt u onverwachts ziek worden of een ongeluk krijgen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, stel uw toekomst veilig met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dankzij deze verzekering kunt u altijd uw hypotheek blijven betalen en dus in uw geliefde huis blijven wonen. Samen met u, bekijken we uw wensen en adviseren vervolgens een dekking en maatschappij die het beste past bij uw situatie.

Hulp van een expert 

De bovenstaande verzekeringen zijn slechts een kleine greep uit alle verzekeringen waar we u mee kunnen helpen. Wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd hoe goed u verzekerd bent? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!


Bel mij terug

Laat ons contact met u opnemen om uw vragen en mogelijkheden te bespreken.

Contact us
Chris Vaes

Chris Vaes

Erkend financieel adviseur, directeur

Wij bemiddelen bij:

  • Woonhuis – inboedel
  • Aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand
  • Autoverzekering
  • (Doorlopende) reis – annulering
  • Motor & Boot
  • Overlijden
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Werkloosheid
Verzekeringen Sfeer 3
Verzekeringen Sfeer 2
Verzekeringen Sfeer 1