Om het later ook zo goed te hebben

Om het later ook zo goed te hebben

Pensioen

Ook al lijkt het nog zo ver weg: een goed pensioen opbouwen is belangrijk voor een fijn leven. Iedereen wil toch later net zo genieten als nu? Met een gedetailleerd oog kijken we graag naar uw pensioen. Bent u bang dat u een pensioentekort heeft? Dan gaan we dat oplossen. Dat doen we het liefst zo persoonlijk mogelijk, face to face. We komen daarom bij u thuis wanneer u dat wilt. Overdag en zelfs in de avonduren.

Een goed pensioen, een fijn leven

Wie heel z’n leven hard heeft gewerkt om te kunnen genieten van een goed bestaan, wil dat na z’n werk ook blijven doen. U bent immers gewend geraakt aan een levensstijl en het zou fijn zijn als u dat op dezelfde manier kunt voortzetten. En daar is geld voor nodig. We hoeven u dus vast niet uit te leggen hoe belangrijk het is om vroegtijdig een pensioen op te bouwen. Wat we u wel kunnen vertellen, is dat wij u helpen met het inzichtelijk maken van uw pensioen. Hoe staat u er nu voor? En wat is er nodig om zo te blijven leven als u nu doet? Laat ons uw financiële zaken onder de loep nemen en u weet precies hoe uw pensioen eruit kan zien.

Pensioentekort(en)

We gaven het net al aan: als u stopt met werken, wilt u er net zo warmpjes bij zitten als nu. Sterker nog, misschien nog wel beter. Na een leven lang ploeteren, bent u wel toe aan genieten van uw vrije tijd. Om die dingen te doen waar u vroeger geen tijd voor had. Maar wat als blijkt dat u dan minder te besteden heeft dan u oorspronkelijk dacht? Zo’n pensioentekort (ook wel pensioengat genoemd) kan behoorlijk roet in het eten gooien. Gelukkig zijn er vaak mogelijkheden om zo’n tekort (tijdig) op te lossen. Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.   

Kapitaalopbouw in lijfrenteproducten

U kunt op verschillende manieren pensioen opbouwen. Een van die manieren is door te investeren in lijfrenteproducten. U betaalt dan de verzekeraar/bank éénmalig of periodiek een premie. Door de jaren heen bouwt u een aanzienlijk bedrag op, dat periodiek wordt uitgekeerd zodra u stopt met werken. Er zijn verschillende lijfrenteproducten en niet elke variant is geschikt voor uw situatie. Wij treden op als onafhankelijke adviseur en geven u advies over het lijfrenteproduct dat het beste bij u aansluit.

Hulp van een expert

Hoewel het internet er vol mee staat, kan de informatie over het opbouwen van een pensioen zware materie zijn. Wilt u weten hoe uw financiële situatie eruitziet over een aantal jaar? Of bent u bang dat u een pensioentekort heeft? Neem contact met ons op en wij maken het inzichtelijk. 

Bel mij terug

Laat ons contact met u opnemen om uw vragen en mogelijkheden te bespreken.

Contact us
Victor van den Handel

Victor van den Handel

Financieel adviseur

Wij geven advies:

  • Pensioen in het algemeen
  • Pensioentekort(en)
  • Kapitaalopbouw in lijfrenteproducten
  • Kapitaalopbouw op spaar- en beleggingsrekeningen
  • Kapitaalopbouw als zelfstandig ondernemer 
Pensioen Sfeer 3
Pensioen Sfeer 1
Pensioen Sfeer 2