Om u bij thuis te voelen

Om u bij thuis te voelen

Hypotheekadvies op maat

Wilt u een hypotheek oversluiten of bent u op zoek naar een nieuwe hypotheek voor bijvoorbeeld nieuwbouw? Geen enkel huis is hetzelfde en geen enkele situatie is identiek. Samen bekijken we uw situatie: spaargeld, schulden, inkomen en wat u wilt terugzien in een financiering. Bij ons op kantoor, of bij u thuis. Vervolgens ontvangt u van ons een hypotheekadvies op maat. Gebaseerd op uw wensen, kiezen we uit meer dan twintig geldverstrekkers de beste optie voor uw situatie.

Aankoop woning

Een huis koopt u niet zomaar. Zo kunt u starten met het opstellen van een lijst met alle eisen waar uw toekomstige woning aan moet voldoen. Hoeveel kamers moet het hebben, wilt u een opknapper of kiest u toch voor nieuwbouw? Misschien bent u zelfs al verliefd geworden op een huis en heeft u helemaal geen wensenlijst. Hoe dan ook, wij helpen u graag met het financiële plaatje om uw woning te kopen. Nadat we inzichtelijk hebben gemaakt hoeveel u kunt lenen, bespreken we diverse voorstellen op basis van uw wensen en dienen we hypotheekaanvraag in die bij u past.

Verkoop woning

Het verkopen van een woning gaat verder dan alleen een bod accepteren en verhuizen. Zo is er de aflossing van uw hypotheek, mogelijke afkoop of voortzetting spaarproduct, beëindiging van diverse verzekeringen, en nog veel meer. Ook kan de verkoop van een pand eventuele fiscale gevolgen met zich meebrengen, bijvoorbeeld als u een huis verkoopt uit een erfenis. Het kunnen frustrerende zaken zijn die veel tijd opslokken. Bij Vaes & Van der Leeden maken we deze ingewikkelde zaken weer gemakkelijk. We helpen u graag met de financiële status en de afwikkeling bij de verkoop van een woning.

Verhogen hypotheek

Een eigen huis is nooit af. Misschien krijgt u gezinsuitbreiding, voldoet uw woning niet helemaal meer aan uw eisen of wilt uw de woning verduurzamen met zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp. In dat geval zult u extra geld nodig hebben voor een verbouwing of verbetering. Om deze financiële middelen vrij te maken, kunt u uw hypotheek verhogen. Er zijn verschillende manieren om uw hypotheek te verhogen en de keuze hangt af van uw financiële situatie. Als onafhankelijke adviseur brengen we uw financiële status in kaart en adviseren we u over de meest geschikte optie.

Hulp van een expert 

Een hypotheek hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Wilt u meer weten wat u kunt met uw huidige of nieuwe hypotheek? Of wilt u geld vrijmaken door uw hypotheek te verhogen? We staan voor u klaar!

Bel mij terug

Laat ons contact met u opnemen om uw vragen en mogelijkheden te bespreken.

Contact us
Kimberly van Daalen

Kimberly van Daalen

Medewerker Relatiebeheer

Wij geven advies:

  • Bij aankoop van een woning
  • Bij verkoop van uw woning
  • Bij het einde van uw rentecontract
  • Bij het oversluiten van uw hypotheek
  • Bij het verhogen van uw hypotheek
  • Bij het aflossen van uw hypotheek
  • Bij echtscheidingen
Hypotheek Sfeer 1
Hypotheek Sfeer 2