Coronavirus

Als gevolg van het Coronavirus neemt Vaes & Van der Leeden zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten staan altijd voorop. Dit houdt in dat onze medewerkers mogelijk (deels) thuis werken. ​ Afspraken met één van onze financieel adviseurs kan face-to-face als dit verantwoordt is. Het is ook mogelijk om een afspraak via beeldbellen (Teams/FaceTime/Skype) te doen. 

​Uiteraard zijn er altijd medewerkers op kantoor om u te ontvangen. Wij zijn dan ook telefonisch en per e-mail bereikbaar en doen onze medewerkers ​hun uiterste best de hinder voor klanten en relaties zoveel mogelijk te beperken. ​ We volgen de situatie omtrent het Coronavirus (Covid-19) op de voet en blijven u informeren over de wijzigingen binnen Vaes & Van der Leeden.

Met vriendelijke groet,​
​Vaes & Van der Leeden B.V.

Uw financiële huishouden altijd op orde

De best beoordeelde adviseurs van Zuid-Holland voor uw hypotheek, verzekeringen en pensioen.

Uw financiële administratie, zoals uw verzekeringen of de hypotheek: het zijn van die zaken die u gewoon goed op orde wilt hebben. En dat begrijpen wij. Elke situatie is uniek, daarom krijgt u bij ons geen standaardadvies. Op basis van uw wensen en doelstellingen voor de toekomst maken wij een voorstel op maat. Wilt u liever eerst weten met wie u aan tafel zit? Dan maken wij graag kennis met u. Wij zijn niet voor niets het best beoordeelde advieskantoor van Zuid-Holland!

Kimberly van Daalen

Kimberly van Daalen

Medewerker Relatiebeheer

Premies, kleine lettertjes of honderden verschillen: verzekeringen regelen is een hoop werk. Laat het daarom maar aan ons over. Als onafhankelijke partij gaan wij altijd op zoek naar de beste optie voor uw situatie. En dat doen we zoals u dat wilt: bij ons op kantoor of bij u thuis. 

We hebben het altijd over later, maar wat als later helemaal niet zo goed is als nu? U wilt toch hetzelfde blijven besteden. Het hebben van een goed pensioen is daarom ontzettend belangrijk. Van kapitaalopbouw tot pensioentekorten: wij geven u een kijkje in de toekomst.

De ene hypotheek is de ander niet. En terwijl de een zweert bij een annuïteitenhypotheek, kiest de ander liever voor een lineaire variant of zelfs een aflosvrije versie, als dit bij uw situatie past. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, en dat laten we u graag zien. Wij helpen u met al uw hypotheekzaken.

Reviews

Nieuwbouw

Wij zijn partner van
nieuwbouwproject:


Wij zijn altijd persoonlijk betrokken: Chris, Igor, Victor, Mieke, Anneloes, Kimberly.